Så er der lavet kage igen ;-) Denne her er kæmpe stor, og er fyldt med den
lækreste fede
Daim-marabou chokolademousse og en fin sød/syrlig hindbærmousse...Uhmmmm...alt dette ligger i lag mellem hjemmebagte lyse bunde og smurt op med en skøn
IMBC....Ovenpå har jeg rullet 1 kg marcipan ud og svøbt kagen i ;-) Og så er den ellers dekoreret med Royal
icing og håndlavede blomster....Der er liljer som Maria ønskede sig,
callaer og roser og en masse andre små søde nogle, plus alle de grønne blade.
Her er den set fra siden, kagen er 8 cm høj og 38/32 stor.
Blomsterne er modeleret, tørret og derefter malet.....
Selve marcipanen er ikke så gul som på billedet, men nærmere sandfarvet, men blomsterne ser helt rigtige ud på billedet.
Det har været en stor udfordring for mig at lave, men også meget spændende. De liljer var ikke nemme at lave, og de er også sat sammen på en helt anden måde på kagen end det oprindelig var meningen...Men resultatet blev nu ganske fint, synes jeg.
Maria ønskede sig et hjerte på kagen, og det fik hun så med sit navn og sin fødselsdag, + en masse små fine blomster...
Jeg håber hun bliver glad for den, og at de vil synes godt om den :-)