Det var så det her Mums-brødet blev tilbehør til..
En god gang marinerede tomater i hjemme gjort pesto, og med lækre chili-oliven og fed "feta" ost i blok til.....
Hjemme gjort Pesto
Masser af bredbladet frisk persille
2 store fed hvidløg
½-1 tsk. groft salt
En lille håndfuld pinjekerner
og ca. 1 dl god olie
lidt citronsaft
Alt blendes godt sammen til en tyk, men flydende masse og hældes over de itu skårede tomater..
Mums mad til Mums-brød ;-)
onsdag den 13. april 2011
Mums-Brød og andre lækkerier....
Mums-brød fra den lokale grøntsags pusher (etnisk), det her ser da virkelig for lækkert ud, så mon ikke aftenens menu bliver med det som tilbehør....
Den lokale grøntsags pusher (etnisk), er altså altid et besøg værd, blandt andet har de den bedste græske yoghurt 10 % man kan tænke sig, altid frisk og lækker og meget mere silke blød i konsistensen end dem man feks. køber i Netto......
Når jeg/vi er på besøg i den butik sniger der sig altid et par ekstra sjove ting med ned i kurven.... Feks. et dejligt stort bundt bredbladet persille, en dåse kondenseret mælk, kikærter på dåse eller friske dejlige grøntsager og frugt.......
Den lokale grøntsags pusher (etnisk), er altså altid et besøg værd, blandt andet har de den bedste græske yoghurt 10 % man kan tænke sig, altid frisk og lækker og meget mere silke blød i konsistensen end dem man feks. køber i Netto......
Når jeg/vi er på besøg i den butik sniger der sig altid et par ekstra sjove ting med ned i kurven.... Feks. et dejligt stort bundt bredbladet persille, en dåse kondenseret mælk, kikærter på dåse eller friske dejlige grøntsager og frugt.......
Abonner på:
Opslag (Atom)