torsdag den 13. januar 2011

Noget har jeg da gang i.....

Endelig fyraften, og selvfølgelig netop i dag hvor jeg var ekstra træt, har dagen været lidt længere end normalt...Men jeg lever endnu, og om et øjeblik skal der laves mad og slappes af, for jeg trænger i den grad til det...... Tja, her sker der intet spændende, den ene dag tager den anden...og sådan smuldre ugens dage mellem fingerne på mig...Men jeg har det jo godt, så mon ikke bare jeg skal huske at nyde det :-)
Men noget har jeg da faktisk gang i, jeg er begyndt at strikke et sjal....Wowwwwwwwwwww

På lavt blus..........

(Billedet er fra haven, tænk at der stadig er farve tilbage på roserne)
Så blev det torsdag morgen, jeg er mere træt end jeg plejer, min skulder/nakke har plaget mig hele natten, kan det da ikke bare snart gå væk.... Nu har det gjort ondt lige siden 1. Januar...nu må det være nok..
Heldigvis er det snart weekend igen, og selvom det har været en rigtig god uge med mit arbejde, så glæder jeg mig alligevel til weekenden.
Aftensmaden i aften står på pandestegt Laks med ris og min tomat/agurk/løg og citron salat..Uhmm jeg glæder mig allerede, for kan slet ikke huske hvornår vi sidst fik laks...
Men inden da er der lige 8½ times arbejde foran mig, det bliver vist på ganske lavt blus i dag, men sådanne dage skal der jo også være plads til,ikk....