tirsdag den 30. november 2010

Vanille kranse med rigelig Vanille og smør ;-)

I dag nåede jeg så lige at få bagt et par plader vanille kranse, og her er så opskriften.

Vanille Kranse

200 g rå marcipan
250 g sukker
Korn fra 2- 3 vanille stenger
100 g hakkede mandler
500 g mel
350 g smør
2 æggeblommer

Sukker og vanille korn blandes sammen og æltes i marcipanen.
Bland melet  og de hakkede mandler i.
Smuldre smørret i og tilsæt æggeblommerne og ælt dejen sammen.
Sæt den på køl i et par timer.
Kør dejen gennem vanille krans stjernen på din maskine.
Bages ved 200 grader i ca 10 minutter.

"Men han har jo ikke noget på"

"Men han har jo ikke noget på" (fra Kejserens nye klæder)

Tja..sådan følte jeg mig lidt her til morgen da jeg læste mine kommentarer igennem fra mit sidste indlæg om Honning hjerter...*SMILER*
Men som Mette Lykke fra Ærø rigtig nok skriver " Hvorfor hedder dine honning hjerter, Honning hjerter, for der er jo ingen honning i?"

Og Malou (Klidmoster) skriver også: "Ikke for at være en dum kost, men det er vel peberkager og ikke honningkager - der er jo ingen honning i?"

Tja...Jeg må jo gi dem begge to ret, og jeg beklager dybt, hvis det genere nogen, for det var bestemt ikke min mening, men der er altså bare ikke noget honning i mine hjerter....Men lige meget med det, de smager nu fint alligevel, og på min opskrift hedder de altså Honning Hjerter.

Ps. Jeg lover at jeg nok skal huske Vanillie i mine Vanillie kranse når tid er...(Rigelig med fuldfede Vanillie stænger)
                                             *SMILER*