søndag den 30. januar 2011

Menu : Hjemmelavet Sushi og Mini Petit four

Vi havde som før nævnt, venner på besøg til hjemmelavet Sushi...Jeg elsker at lave Sushi, det er både nemt, hurtigt og sjovt...Hvis nogle af jer ikke har prøvet det, så se at kom i gang  (se hvordan her) :-)
Resultatet så sådan her ud...Ingredienserne er ganske enkle, Sushi ris, japansk vineddike, tang plader, røget laks, røget hellefisk, rejer, crapstick, avokado, agurk, mango, forårsløg, gulerødder og wasabi art.(kun fantasien sætter grænser).  Dressingen er creme fraiche med wasabi pasta i og ved siden af japansk soya...Uhmmmm det er bare for lækkert.
Bordet var dækket efter alle kunstens regler, de to små skåle blev fyldt med wasabi creme og soya til hver person, og så kom sushien ind på fadet i midten.
Dertil drak vi denne her, som smagte helt fantastisk godt..... (det er ikke sidste gang den bliver købt).
Og en god hvidhvin ved siden af....

Desserten havde jeg valgt at lave helt enkel...Små hjemmelavede Petit four, som bestod af fire små hjemmelavede chokolade forme (chokolade penslet i små metal forme), med 4 slags fyld.
Fra venstre er det en hvid/brun chokolade form med yoghurt/hindbær mousse i. Nr.2 består af en mørk chokolade bund med en valnød og kaffe/kahlua creme på toppen. Nr3. er en hvid chokolade bund med et Ameretto kirsebær i og toppet med Ameretto/yoghurt mousse på toppen og den sidste er en mørk chokolade bund med hasselnødder i og toppet med nutella....Uhmmmm sådan 4 små mundgodter gjorde godt oven på alt den Sushi...........
Selve borddækningen var jeg også rigtig godt tilfreds med, de små aflange tallerkner og skåle, er et sæt, og købt i Søstrene Migræne til bare 29 kroner...........