tirsdag den 8. februar 2011

Knækbrød - Et sundt hjemmebagt mellemmåltid

Hjemmebagt knækbrød....MUMS hvor smager det bare godt.....
Her er opskriften som jeg har fået fra en kollega, den er super nem og super lækker....

Knækbrød (til to bageplader)

1 dl Hørfrø
1 dl Solsikkekerner
1 dl Sesamfrø
1 dl Græskarkerner
1 dl Havregryn
3 dl hvedemel
2 dl Vand
1 dl Olie
1 tsk Bagepulver (jeg tilsatte også ½ tsk natron)
2 tsk Fint salt

Det hele røres sammen i en skål og deles i 3 portioner.
Rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir så det fylder hele bagepladens størrelse.
Skæres for i passende størrelser.
Bages ved 180 grader i ca. 20  minutter...
Afkøles på bagerist og opbevares i kagedåse hvis i ikke når at spise dem inden ;-)
Sådan ser de ud inden bagning...
Og efter bagning....

Stilhed før stormen...

Eller rettere stilhed efter stormen....For hold da op hvor har det stormet i nat, så slemt at manden måtte udenfor sidst på aftenen med lommelygte og skruetrækker for at fastgøre en låge som ikke ville lukke...
Nu lyder det til at vinden har taget lidt af i styrke og roen er ved at sænke sig i mens lyset er ved at titte frem.... Skønt at vi går lysere tider i møde, nu mangler vi bare sol og varme....