onsdag den 15. juli 2009

Jeg trængte sååååååå meget...

Ja, jeg trængte så meget til disse nye sko, at jeg skyndte mig at købe dem på udsalg...Halv pris, sikke et KUP....Og de passer.
Dejlig tur til Centeret, ud over landet på cykel, fuglene sang, køerne græssede, en traktor kørte rundt på marken og kornet stod så fint og gyldent i solens stråler...Sikke et vejr, og sikke dejligt det er at have fri :-)

4.56 DUT

Ja, det var sådan himmelen så ud kl. 4.56 og jeg måtte op af sengen og ud og trække frisk luft og åbne alle vinduer i hele huset på grund af varmen. Temperaturen var kl. 4.56 helt oppe på 18 grader, så det har været en temmelig lun nat, hvor jeg har kæmpet med varmen og min dyne. Sovet har jeg ikke ret meget, men til gengæld er det en skøn sommer morgen med 20 grader allerede her kl. 7.40...Så hvad mon det ikke bliver til lidt senerer.
I dag kommer min lillebror på besøg på sin ny malede motorcykel, jeg glæder mig til at se ham og den :-)
Men inden da vil jeg cykle en tur ud i Bilka og kikke lidt, jeg skal jo nyde mine sidste 3 feriedage, for snart er de ovrestået, og en meget travl hverdag går atter i gang.
Men først vil jeg lulle en tur ud i haven, og besøge vores fantastiske kirsebærtræ, som snart ikke har flere bær, så de sidste skal nydes ekstra
Ha' en dejlig solskinds dag derude i blogland :-)