torsdag den 9. april 2009

Sådan en smuk tur :-)

Sådan en smuk og dejlig tur vi havde i dag til stranden, det blev til mange timers hygge, gå ture, lækre sandwich og dejlig is og over 100 billeder fik jeg taget. Ikke alle er lige gode, men jeg er tilfreds :-)
Mine kinder "strammer" helt af alt den dejlige sol, og jeg er glad for at jeg havde husket mine nye solbriller, for de var godt nok tiltrængt...Solen varmede dejligt, og der var ikke en vind til at forstyre den.

Vandet var smukt som solen sådan skinnede ned i det, og bølgernes brus fik mig til at slappe fuldstændig af. Bølger har en meget stærk beroligende virkning på mig, jeg elsker det :-)

Denne svane var meget fotogen, den nærmest svømmede efter mig og mit kamera, jeg fik en masse billeder af den i kassen, og dem vil jeg vise en anden dag, men smuk er den :-)


Sidst på eftermiddagen tog vi så afsked med havet igen og kørte hjem, det har været en fantastisk dejlig dag, og jeg er glad og i godt humør men også træt, sådan at være ved havet en hel dag kan godt gøre træt...
I morgen kommer min anden dejlige veninde, det glæder jeg mig også til, vi skal rigtig snakke og nørkle de næste par dage :-)
Men nu er det tid til nyhederne i tv og så har jeg lige et par små hængepartier som skal klares inden i morgen.....Liv i huset fra morgenstunden

Sikke hyggeligt det er sådan en påske torsdag morgen at der er liv i huset. Børnene (18-19 år) er tidligt oppe, da de skal til tyskland efter forsyninger til påskefrokosten...Jeg har forberedt clubsandwich her til morgen,til den planlagte standtur senere....Og så måtte "børnene" jo lige have en clubsandwich til morgenmad...Uhmmmmm...Jeg glæder mig til det bliver min tur ;-) Nu er de kørt, med fyldte maver og glade smil.....det er påske ferie og vi nyder det, om et øjeblik skal jeg i bad og gøre mig klar til dagens strandtur, med madkurv og kaffe...Hvor bliver det hyggeligt :-)
Solen er så småt begyndt at titte frem på himmelen nu, billederne er fra i morges da jeg stod op og gik i gang med at stege kylling og bage sandwich boller. Det var lidt fugtigt og dråberne hang på tørrestativet og blinkede i solens stråler.

Det japanske kirsebærtræ er ved at springe ud, dejligt at haven snart bliver grøn og frodig igen, jeg savner det...Og i går fik manden ordnet alle vores havemøbler, og det er jo bare helt fantastisk...Så snart skal vi tilbringe flest timer ude i haven, og nyde at det er muligt...Jeg glæder mig, til sol og sommer.

Det hele titter frem nu, de skønneste farver kæmper om pladsen i vores have, gul, blå, lilla, lyserød osv.

Smukke og duftende står de der og pynter i deres blå og lyserøde farver....Jeg kan mærke det................Det bliver en helt vidunderlig dag i dag, i selskab med vores super dejlige venner....Og jeg vil tro at det bliver til en hel billede serie fra stranden hvis jeg kender mig selv ret ;-)
God påske torsdag til jer alle der ude i blog land :-))