torsdag den 2. september 2010

Min Fars' fiske frikadeller...

Der er intet der kan slå min fars' fiske frikadeller....SÅDAN..

Så her har i opskriften:

Fars' Fiske Frikadeller

500-700 gram Torske filet
  2 æg                                   
5-7 Spsk. Mel                    
 2 tsk. Salt                          
 1 tsk. Peber                       
 Lidt mælk (ca. ½ dl)         

Hak Torsken i en foodprocesser eller i en (stavblende) hakker (sådan en med en kniv nede i )
Rør alle de andre ingredienser i og lad det stå i køleskabet i ca 15 minutter.
Steg dem og velbekomme...

"De er sure" sagde ræven om rønnebærene

Men smukke er de at se på alligevel...
I dag har jeg været så TRÆT.....Jeg ved slet ikke hvorfor, for der er virkelig ingen grund til det, men sådan har jeg det bare i perioder, og sådan en er jeg formodentlig kommet til nu.
Godt jeg så ikke skal det vilde, bare lige stege 1200 gram marinerede kylling inderfile.....
Marinaden har jeg lavet af saften fra en citron, salt, peber og en masse friske mynteblade som er hakket i stykker + 5 store spsk græsk yoghurt....Så skal kyllingen så bare ligge der og hygge sig i et par timer, og derefter steges på panden til de bliver lækre og gennemstegt.
Vi skal spise nogle af dem i aften sammen med ris.
Resten skal i fryseren og bruges som sandwich fyld til madpakker i den kommende tid.
Ellers skal jeg vist ikke så meget mere i dag, jeg tror bare at jeg trænger til weekend....

Vejrudsigt...

Torsdag morgen, en let dis er at skue i det fjerne og solen er ved at stå op i øst imens stilheden er enorm...
Det er 12 graders varme, og kl er nu 7.
I dag skal jeg arbejde i 8½ time, og så må jeg se om der er energi til noget derefter.
Indtrykkene fra i går har stadig ikke lagt sig, sikke dog et kæmpe stort hus med en million muligheder.
Jeg glæder mig virklig på min venindes og hendes kærestes vegne.