lørdag den 25. juli 2009

Grønkoncert i det fjerne...

Det blev grønt, men ikke til grønkoncert i dag, store sorte skyer har hængt over os hele dagen, og et par skybrud er det også blevet til. Men jeg kan høre musik fra grønkoncert i det fjerne, og så enda i tørvejr ;-)
På golfbanen i formiddag var vi tilgændgæld meget heldige, det holdt tørt og torden frit.... Vi havde træner på, sådan lige for at se om det vi havde gået og gjort i lang tid var helt forkert, det var det heldigvis ikke. Så det gik rigtig godt og vi fik en masse små trix og tips til videre spil :-)
Det var så lige den lørdag formiddag......Vupti....og så lige forbi Bilka og Netto, og så var det halve af den lørdag pist væk....Har intet fornuftigt foretaget mig i dag...OVERHELEHOVEDET INTET....Men jeg må jo bide i det sure æble i morgen og ordne hele hytten, for den træææææææænger.
MEN...MEN.... MEN....I aften skal der hygges...Vi skal hos vores dejlige venner og spise, det var nu faktisk deres tur til at komme hos os, men det må vi jo snart få gjort noget ved.
Jeg glæder mig rigtig meget....Og så skal der laves IS-Dessert, med syltede amareto kirsebær og makroner...uhmmmmmmmmmmmm...