onsdag den 26. december 2012

Tilbage igen.....

Så er jeg tilbage igen, efter en hektisk men super hyggelig jul...
Der er blevet hygget, spillet kort, set film i massevis, spillet pakkeleg, spist masser af lækker mad, snakket, grinet, spist et hav af slik og jule kager og pakket gaver ud.....Og så igen spist en masse mad til julefrokosten dagen derpå i rigtig dejlig selskab.... Jo, jeg klager ikke, det har været et super dejlig jul....
Men nu slapper jeg af foran fjernsynet og har tænkt mig at koble hjernen helt fra og se de sidste afsnit af Matador, sådan bare på autopilot (kan den jo uden af). SMILER
Appetitten er der ingen af i dag, så jeg har ingen planer, alt sker i et tempo hvor selv en snegl kunne blive vinderen ;-)
Håber at i slapper af og hygger jer lige så meget som mig i dag, sådan skal det være :-)

Grønlangkål som min Farmor lavede den.

Verdens bedste Grønlangkål som min kære Farmor lavede den, den smager virkelig skønt, og skal serveres til julefrokosten.

Farmor's Grønlangkål
1 pakke frossen Grønkål
100 g Magarine
Magarinen smeltes i en gryde og den frosne grønkål tøs langsomt op heri.

1/4 l. Piskefløde + en sjat mælk tilsættes
Samt 1 spsk. groft salt
og 10 Spsk. sukker.
Alt røres godt sammen og små koger i en god times tid.
Hvis kålen er for grov (som den ofte er) stavblendes det hele og serveres varm med brunekartofler (sukker kartofler) til.
PS. Den skal være tyk, sød og fyldig, nøjagtig som opskriften er beskrevet.
Velbekom