Stod sent op i dag, solen skinnede og det så så lovende ud, udenfor.... Jeg pakkede mig godt ind, den store kamera taske over skulderen og så af sted ud over landet....
Selvom solen skinnede, blæste det koldt og min hals brød sig tilsidst ikke om det, men hvad gør man ikke for at få det perfekte Billedet i hus....
Og heldig det var jeg virkelig, lige der foran min linse stod der en hel flok rådyr, hele 8 styk af slagsen...Wawww jeg var henrykt og fik nok taget de første 50 billeder :-)
Godt nok var afstanden stadig stor, men man er jo ikke i tvivl om hvor smukt et syn det var.
Videre gik turen, og minsandten om ikke der var endnu en flok, denne gang på hele 9 rådyr....Glæden ville ingen ende tage....
Lidt fugle billeder blev det også til, det er så smukt op mod den lyseblå himmel...
Det var en skøn tur med dejlige natur oplevelser og røde kinder....
Hjemme igen måtte jeg under dynen for at tø op igen og få feberen til at falde til ro....Jeg burde nok ikke ha' gjort det, men oplevelsen var det hele værd...
Rigtig god lørdag til jer alle :-)
lørdag den 12. marts 2011
Kylling med hvidkål og svesker.......Tusind tak Hanne :-)
Jubiiiiiiiii så fik mit hvidkålshoved lov til at smile stort, for blogland har igen vist sig at kunne noget ganske særligt.
Jeg har nemlig modtaget en mail fra Hanne, hvor hun, har brugt både tid og energi på netop at finde "min" opskrift til mig og sende den. Jeg er dig dybt taknemmelig, kære Hanne :-)
Nu vil jeg så glæde mig til at lave "min" ret, men indtil da, får i lige opskriften her.
Kylling med hvidkål og svesker
300 g grønsager pr. person
Tid i alt: 35 min. Heraf arbejdstid: 30 min. 4 personer.
Ingredienser:
2 løg (200 g)
2 fed hvidløg
10 stenfrie svesker
500 g hvidkål
2 spsk olie
400 g kyllingebryst i strimler
500 g grønne bønner
1 spsk soyasauce
2 spsk snittet purløg
Tilbehør
Ris eller pasta
Hak løg, hvidløg og svesker fint. Skær kål i strimler.
Svits løg, hvidløg og svesker 1 min. i 1 spsk olie.
Tilsæt kødet og steg i 2 min. Tag kødblandingen op.
Svits kål i 5 min. i resten af olien. Tilsæt bønner og soyasauce og svits 3 min.
Kom kødblandingen tilbage i gryden og varm igennem.
Smag til med salt og peber. Drys purløg på.
Tips: Kalkun kan erstatte kylling.
Jeg har nemlig modtaget en mail fra Hanne, hvor hun, har brugt både tid og energi på netop at finde "min" opskrift til mig og sende den. Jeg er dig dybt taknemmelig, kære Hanne :-)
Nu vil jeg så glæde mig til at lave "min" ret, men indtil da, får i lige opskriften her.
Kylling med hvidkål og svesker
300 g grønsager pr. person
Tid i alt: 35 min. Heraf arbejdstid: 30 min. 4 personer.
Ingredienser:
2 løg (200 g)
2 fed hvidløg
10 stenfrie svesker
500 g hvidkål
2 spsk olie
400 g kyllingebryst i strimler
500 g grønne bønner
1 spsk soyasauce
2 spsk snittet purløg
Tilbehør
Ris eller pasta
Hak løg, hvidløg og svesker fint. Skær kål i strimler.
Svits løg, hvidløg og svesker 1 min. i 1 spsk olie.
Tilsæt kødet og steg i 2 min. Tag kødblandingen op.
Svits kål i 5 min. i resten af olien. Tilsæt bønner og soyasauce og svits 3 min.
Kom kødblandingen tilbage i gryden og varm igennem.
Smag til med salt og peber. Drys purløg på.
Tips: Kalkun kan erstatte kylling.
Abonner på:
Opslag (Atom)