søndag den 12. december 2010

Juletræet med sit spir....

Så blev juletræet pyntet, men at få taget et ordentlig billede af det var ikke muligt her i aften, så det må i ha' til gode... Men pyha hvor har jeg dog knoklet i denne weekend og nået alt muligt.
I dag har jeg ud over at pynte juletræ også lavet mini Bounty bar' er, været ude og handle stort ind, vasket tøj, vasket gulv og 1000 andre ting som jeg allerede har glemt....Men hold op hvor har jeg været aktiv..
Nu er det snart sengetid, i morgen er der endnu en ny uges arbejde, så mon ikke jeg skulle se at få pakket sammen for i dag og sige pænt godnat :-)

Jeg har rivende travlt...

Fortsættelse følger senere......

Så er jeg oppe....

Jeg har ikke sovet mange timer, for den var 2 i nat før jeg fandt min seng..
Jeg nåede alverdens ting i går aftes, lige fra at lave brændte mandler, bage 4 plader 5-korns boller og et stort 5-korns brød til at koge karameller og afskalle 2 poser pistacie nødder, vaske tøj, lægge sammen og hænge op, lave en lille juledekoration, skrive indkøbsliste og afsluttende støvsuge kl 1 i nat + at gå i bad kl.01.30 i nat.....Jeg var træt da jeg omsider fandt min seng.
Dagen i dag står på gulv vask og indkøb, jeg har nemlig verdens største indkøbsliste liggende her ved min side......Og så skal jeg ha' manden til at sætte fod på det juletræ, så det kan komme ind i varmen og få make up på ;-)