onsdag den 23. december 2009

Jeg er dybt rørt og MEGET glad :-)


For i min postkasse i dag lå denne meget fine pakke, jeg tænkte "hvem har dog sendt den til mig?" Og så var det jeg opdagede at den kom helt fra Norge, fra en meget kær blogveninde ......Hold da op hvor blev jeg glad og meget, meget rørt over at hun sådan har tænkt på mig...LENE, TUSIND, TUSIND TAK :-)
Og så spørger i sikkert, hvad som var i den fine pakke? Men jeg ved det ikke endnu, for jeg har valgt at lægge den under mit juletræ, og gå og glæde mig over dens fine indpakning og lade spændingen vokse til i morgen aften...Jeg er bare så GLAD og meget overrasket, og ikke mindst spændt på hvad den fine pakke gemmer :-) 10000000000 gange TAK LENE :-)

Glas på stribe...


Små sorte glaskugler, som kan stå på bordet og er beregnet som bordkortholdere, er de ikke bare søde :-)
Det var så nr. 23'ne pakke og den sidste, eftersom den sidste pakke til i morgen ikke er nået frem med posten, men det har været en sand fornøjelse hele december måned at få disse skønne pakker....
Og jeg venter gerne på den sidste, det er rart at ha noget godt tilgode, ikk ;-)
Så er det også i dag at det er sidste arbejdsdag inden jul, det bliver en kort dag, godt det samme, for i dag skal der jo koges risengrød, koges og pilles brunekartofler (i store mængder, min mand elsker brunekartofler) og så får vi sønnen og svigerdatteren på besøg til aftensmad i aften....Så lidt travlt får jeg vist i dag, men pyt, det bliver også hyggeligt..
Udenfor er der stadig helt hvidt, spændende om det forbliver hvidt lige til i morgen aften elle om tøvejret når at løbe med alt det hvide????
Julehumøret er i top, på en helt og igennem afslappet måde, gaver og julemad er købt og alt er som det skal være....Så nu kan det bare blive jul og juleferie...Juuuuuubbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii