søndag den 30. oktober 2011

Spooky.......


Glad Dag....

Hvor er jeg bare glad i dag, det bobler sådan nærmest over indvendig, hvis i ved hvordan det føles?
Jeg er simpelthen så glad for at jeg tog den beslutning at begynde at træne i et Fitness center, for hold op hvor er det bare skønt.... Jeg var dagens første motionist, så hele centeret lå åbent for mine fødder..
og jeg kunne næsten ikke komme derfra igen, så godt føltes det.... Så efter 2 timer var jeg atter hjemme igen, og den bolledej jeg havde sat til hævning inden jeg kørte var som den skulle være, så nu sidder jeg her, rigtig godt tilfreds med mig selv, med en kop kaffe som stadig er varm (selvom den er lavet på kaffemaskine, men ikke en hvilken som helst kaffemaskine, men en Moccamaster selvfølgelig) , ny bagte 5 korns boller (bagte lige 4 plader til fryserne), vaskemaskinen køre i det fjerne med alt træningstøjet og så er jeg bare så pokkers GLAD :-)
Om lidt vil jeg sætte mig ind i min sofa og starte på min nye bog.
Sønnen kikker forbi senere til aftensmad, desværre uden Svigerdatteren som er så heldig at være i Skotland i disse dage..
Fortsat glad søndag til jer alle :-)

God rigtig dejlig morgen derude :-)

Så er kaffen klar, duften hænger i luften, det er søndag morgen-og hvilken morgen....
Jeg er bare glad, kender i det, at vågne op, frisk og udhvilet,  ha' tid til at vågne rigtigt under dynen og omsider stå op og hoppe i træningstøjet, for om et øjeblik går turen videre til Fitness centeret hvor jeg skal ha brændt nogle kalorier af og styrket mine svage muskler ;-)
Men tilbage til humøret, det er helt i top, aner faktisk slet ikke hvorfor men måske er det fordi jeg har klaret alt det parktiske i går og bare kan slappe af og nyde dagen i dag....
Måske er det også fordi jeg er så glad på Bedstevenindens vegne over at det går hende så godt og at hendes lille "verdensfirma" snart bliver en realitet, jeg glæder mig, og glæder mig på hendes vegne :-)
Måske er det fordi jeg har en dejlig søn som ved hvad han vil her i livet, og en dejlig Svigerdatter som er lige så arbejdsom og som også ved hvad hun vil i fremtiden...To unge mennesker med mod på livet og fremtiden, og som ikke lader sig vælte af noget :-)
Måske er det fordi jeg er ved at finde frem til noget i mig selv som er ved at falde på plads, og som giver ro og indre tilfredsstillelse...
Måske er det fordi mit liv trods alt er rigtig godt, selvom der både er plads til SORT og HVIDT, og det bestemt ikke er rosenrødt altsammen......
Måske er det også bare fordi jeg har så meget at være glad for og har lyst til at være glad, at det i dag er sådan en dag, hvor jeg bare er GLAD :-))
Jeg ønsker jer alle en rigtig glad dag derude, og tak fordi i kikker med :-)