mandag den 9. november 2009

Hyggenykkenusserri.....

Fridage er guds gave til mennesket.....

Jeg har i dag bare holdt fri og nusset rundt og bare hygget mig og fået lavet en masse hyggeligt... Bla. var jeg en tur i Netto og finde små gaver, og i kurven røg også 4 hyacinter, så nu er de blevet vasket og sat i glas, det hygger :-)
Og så er der blevet pakket gaver ind ;-)

Lysene fra Birthe er blevet sat frem i hele huset og især disse smukke lyselilla lys passer perfekt i mit køkken....


Og der er kommet lys i min kamin, det er blevet så fint og det hygger ude i mit køkken..
Kaminen er en gammel en vi købte på et loppemarked for nogle år siden, den har stået i et hjørne i stuen, men vi fik ikke rigtig brugt den, men nu kommer den rigtig til sin ret i hjørnet i køkkenet, og selvom den vejede et tons da den skulle flyttes, så står den bare perfekt nu :-)
Jeg er sikker på at den vil blive tændt hver dag nu når det er mørkt og koldt derude, og sprede hygge herinde.
Nu mangler jeg bare en troldehassel gren oven over ;-)

Kan i se hunden på billedet?

Se nu rigtig godt på billedet, og der er den lige i midten af billedet....Det ligner en hund :-)
Weekenden har været dejlig, jeg tog af sted mod Nykøbing til min veninde lørdag morgen og blev hentet på stationen, vi har hygget os og snakket en masse. Og så har jeg set hendes hus efter at hun har fået malet både inde og ude og fået sine ting på plads, hun er bare en SEJ Kvinde, hun har virkelig gjort det umulige, har rejst sig og klaret det hele selv...Og nu har hun sit eget skønne hus og sit eget lille lysstøberi, fantastisk...

Vi har også fået gået nogle ture, været i skoven og samle mos, været ved marienlyst og samle grene og bark og en masse andre ting, jeg har også været med til at se processen i at støbe lys, og det var faktisk meget interessant...Sikke mange flotte lys hun havde lavet, jeg havde nær købt dem alle sammen......
Dette billede af træstubben synes jeg er ret flot, jeg elsker at finde motiver og tage billeder, og jeg har stort set altid mit kamera på mig.....
Weekenden sluttede med at sønnen og svigerdatteren kom på besøg, vi spiste og hyggede os med at se Forbrydelsen, det er næsten blevet en hel tradition hver søndag, og hvor er det bare dejligt :-))
Weekenden indbragte også en ny vinterjakke, så nu kan jeg holde varmen for alvor ;-)
Måske skulle jeg begive mig af sted i skoven senere i dag, eller måske bare tage en tur på golfbanen for jeg har nemlig FRI....de næste 3 dage..skønt..
Dejligt at se at så mange har tilmeldt sig min Lille GIVE AWAY fra den 7 november. Men der er stadig plads, så i er alle velkommen til at skrive en lille kommentar og få mulighed for at vinde et fint smykke, konkurrencen løber indtil fredag den 13 November..