torsdag den 11. februar 2010

Tagget i en lille blogleg...

Jeg er blevet tagget til en lille blogleg af Grith , og tid har jeg jo nok af i øjeblikket, så hvorfor ikke fortælle lidt om mig selv, hvis det har nogens interesse.....

BLOMST: Hvide blomster holder jeg meget af, en flot rokokko buket med hvide blomster og grønt, er lige mig. Men en kulørt buket i de sjoveste farver og former, er jeg også blevet vild med.
Ynglings blomsten er liljekonval og orkide'er.


MAD: Hmmm..jeg elsker god mad, goumet mad når der rigtig er kredset for det og øjenene får en på opleveren samtidig. Favoritter er der mange af, men generalt lækker tilberedt mad, er jeg glad for.BØGER: Jeg holder af krimier, gerne om seriemordere. Jane Åmunds bøger om Juliane Jensen og klinkevalsen, var jeg vild med. Og ikke mindst Stieg Larssons bøger har fængslet mig meget.


TØJ: Jeg elsker sort tøj, min favorit påklædning er tunika- kjoler,leggins og farvede bluser indenunder.

SKO: Har ikke nogen særlig passion for sko/støvler, men går mest i fladt fodtøj. Bedste fodtøjs køb ever er mine grimme nye vinterstøvler, aldrig mere skal jeg fryse på mine tæer.


BAGVÆRK: Jeg ELSKER at bage, kager, brød, you name it.GRØNTSAG:  Jooohhhhhh.... Dem skal man jo ha'.....Det er også okay, mange grøntsager smager virkelig godt, men det er ikke noget jeg elsker.


FRUGT: Mango er i øjeblikket min favorit og appelsiner.


FILM: Åhhhh...Jeg elsker film, men kan aldrig huske deres titler. Men et par film som har brændt sig fast, er "American history X", en fantastisk og helt igennem hårdslående film. "Crash" en film der sætter nogle tanker igang.  "Slumdog Millionaire" en indisk film som gjorde stort indtryk på mig. Men i det hele taget film som sætter nogle tanker igang, kan jeg godt li'.


THE el. KAFFE:  Ingen tvivl her, KAFFE og atter KAFFE, jeg drikker alt for meget kaffe hver dag. Te drikker jeg kun når jeg er syg.

UGEBLAD: Køber ikke selv ugeblade, men arver ofte nogle og elsker at læse dem og pille gode opskrifter ud, feks. fra Femina eller Alt for damerne.


STRAND; SKI el. BYFERIE:  Byferie er nok mest mig, jeg er ikke til at ligge på stranden eller ved poolen, men vil hellere se noget, opleve noget og ikke mindst spise noget lækkert mad, is og kager...UPS...ja jeg er nok hvad man kan kalde for feriemadglad....


VIN el. ØL: Jeg bryder mig ikke om øl, men elsker et godt glas rød eller hvidvin til maden.SPORT:  Jeg HADER alt slags sport, men ELSKER golf.
 
 
Det var så lidt om mig, hvis nogen skulle have interesse.
 
Jeg ved ikke hvem som har prøvet denne lille leg, men jeg kunne da godt tænke mig at vide noget mere om Marianne og Tina hvis de kunne ha lyst til at være med.

Sol over matriklen

Endelig skinner solen, det er jo skønt, men det hjælper desværre ikke på mit humør og min ugidelige indstilling...Jeg har 1000 ting jeg kunne gå igang med, nogle af dem skal jeg selvfølgelig holde mig fra pga. min arm, men der er masser af ting jeg sagtens kunne gøre.....MEN JEG GIDER IKKE....Det er som om det at være hjemme og sygemeldt bliver mere og mere kedeligt, tankerne køre rundt og energi kvoten er desværre opbrugt, selvom jeg burde have masser af overskud med alt den tid jeg pludselig har fået, MEN sådan er virkeligheden slet ikke...Tværtimod køre tankerne på frihjul, jeg kan se snavs og hængepartier alle steder, og så KEDER jeg mig gevaldigt, helt ærligt, det havde jeg ikke troet jeg skulle komme til at sige, men dagene er ens, lange og triste og min dårlige samvittighed vokser stødt dag for dag, over alt det jeg ikke kan lav, for nu har jeg jo masser af tid, men armen sætte begrænsninger og tiden er der masser af til at se det hele og tænke en masse tanker....
Ugens lyspunkt var i går aftes da min søde veninde kom på besøg, vi fik lidt lækker mad, delte en flaske asti og snakkede på liv og løs, imens vi så "4 stjerners middag", super dejligt program.
Det var så dejligt at have hende på besøg, og få lidt ny energi udefra, det trængte jeg virkelig til...
Nu overvejer jeg, skal jeg gå en tur i solskinnet?
Skal jeg begynde på en ny bog?
Skal jeg rydde lidt op med venstre hånd?
Skal jeg ??????
Eller gider jeg overhovedet noget, hmmmm det er slet ikke godt det her..................