onsdag den 27. maj 2009

Kjole nyt...

Endnu en kjole har fundet frem til mit klædeskab, denne her har været undervejs længe, og endelig her til aften fik jeg taget mig sammen til at få den syet færdig...
Og den blev ganske god, ikke helt tosset selvom det er 100 år siden jeg sidst har syet tøj til mig selv....Må vist til at tage mig lidt sammen og få syet noget merere... (farven er som det øverste billede, dette her er ikke klart da det er taget via et spejl)
Sjovt nok har jeg førhen syet rigtig meget tøj, til mig selv og andre, og var rigtig god til det (det var dengang) Nu har jeg nærmest glemt hvordan :-( Men jeg må jo bare i gang igen :-)
Da jeg i går sluttede mit blog indlæg, og lige var logget ud, brød et uvejr pludselig frem ud af den dejligste sommer aften...Og dette billede kan bevidne det, vandet kom så hurtigt at tagrenderne måtte melde pas....
Nu er det snart sengetid, det har været en lang og "træt" dag, først her sidst på aftenen har jeg nået en masse, så som kjolen :-) (men der er jo også fodbold i tv og det brøds jeg mig ikke om)
Godnat til alle jer derude i blogland....