lørdag den 12. december 2009

Køge tur/retur
Sikke en skøn dag jeg har haft i dag, humøret var højt da vi kørte afsted mod Køge sammen med vores kære venner.. Vi fik shoppet og oset i køge hele formiddagen, kikket på de smukke julepyntede butikker og endte med at spise frokost på Vivaldi...Uhmmm... jeg fik en Tapas og den kan varmt anbefales..


Stemnings billede fra Køge :-)

Denne skønne kalender i metal købte jeg i en dejlig butik i køge :-)

Så gik turen videre til Mosehuset, hvor der duftede skønt af dejligt te og julehygge, da døren blev åbnet..Jeg fik købt et par kage ting, såsom en stor tylle og noget farve..
Så kørte vi til Svendstrup gods hvor der var julemarked, men det var nu desværre ikke særlig spændende..
Så kørte vi hjem til vores venner, og her blev der bagt pandekager og lavet gløgg og kaffe...Hold da op hvor var det hyggeligt bare at sidde der og nyde :-)
Hjemme igen, men kun for en kort bemærkning...For i morgen går det løs igen, den årlige konfekt dag finder sted og vi bliver bare flere og flere.... I år skal vi så på landet, ud hvor hjortene kikker ind af vinduerne og naturen bare er overvældende smuk...Mette Sofie og kæresten er de søde værter og i morgen invadere vi så deres nye hjem og laver en masse dejlig konfekt...Denne dejlige tradition er blevet et must, og vores søde venner og sønnen og svigerdatteren skal også med....Hold op hvor jeg glæder mig :-)
Kan man ønske sig mere af en weekend? NEJ, VEL :-)

Hvem har flyttet min ost?


Sådan hed bogen jeg i dag fik i min 12. pakke... Sjov titel men vist med et meget seriøst budskab...glæder mig til at læse den.

Fredagen tog en anden drejning end beregnet, jeg fik nået en masse...Bla. fik jeg købt ALLE julegaverne, og pakket dem ind, så nu er det også klaret...Det gik nærmest som en leg, efter bare et par timer var det overstået:-)
Jeg fik lavet endnu en portion brændte mandler og de blev indtaget i selskab med Matador, de 4 første afsnit..Hvor hyggeligt....Ud over det fik jeg lavet en masse praktiske ting, så alt i alt gik det fremragende i går.

Om lidt er vi dem som er kørt...Først til køge og kikke på julestemning, så videre til julemarkedet på et gods og så videre til Mosehuset...Hold op hvor jeg glæder mig..

Kan i alle have en fantastisk hyggelig lørdag, og husk nu at pas godt på jer selv og hinanden :-)