onsdag den 15. april 2009

Hvorfor var det lige at dagen i går var så mærkelig?

Ja, hvad var det lige som var så mærkeligt ved i går? Hmmmmm...Jeg tror det var en masse hændelser som udløste det "mærkelige".
Først og fremmest var det første dag efter ferien, jeg var træt og skulle vist lige op i omdrejninger igen efter en skøn lang påskeferie.... Så var det et møde jeg skulle holde som pludselig blev aflyst på grund af manglende kommunikation Så var det en masse telefon opkald som kom oven i alt det her postyr omkring et aflyst møde... Så var det lige at min far pludselig stod i døren og overaskede mig med sit besøg...Så var der lige en tur til Bilka-Madlavning-Oprydning- Og følelsen af at der var sket 1000 ting i dagens løb uden pauser...Følelsen var der bare, det havde været en "mærkelig dag".
I dag er jeg så tilgengæld helt rolig og afslappet, det har været en dejlig dag på arbejde i dag og jeg føler at jeg har fået mange ting fra hånde og fra sind.
Jeg har nærmest overskud og styr på det hele...Dejligt :-)
Så aftenen skal nydes og slappe af på sofaen med tv, hvis de altså sender noget spændende ? Jeg fandt forresten ud af hvad min fine blomst hedder, den hedder en "Streptocarpus" og det er en indendørs plante hvor man kan tage et blad og stikke det i en potte med jord og så vil der komme en ny plante..SMART...
Meget speciel plante, store grove blade men med de smukkeste og sarte blomster.

Tak nabo, den er jeg rigtig glad for :-)