torsdag den 1. december 2011

Reklamer kan være gode til noget så simpelt som.......

Reklamer kan være gode til noget så simpelt som fine små til og fra kort....
Jeg klippede bare disse fine billeder ud, med juletekst og det hele....
Og klistrede dem på nogle helt neutrale manillakort, og vupti så har jeg mine søde til og fra kort.....
Enkelt, nemt og billigt...... Og sjovt.....

Nu er det sørmer snart jul.....

Så blev det første December, vejret er heldigvis stadig mildt og modsat mange andre, kan jeg fra i dag af, se lysere tider i min kalender....... Hvis der er noget jeg hader, så er det jule stress og jag, og de sidste par år har jeg slet ikke haft det sådan, og dermed har julen også været rigtig hyggelig og afslappende, sådan som jeg synes julen skal være...... Og det har jeg tænkt mig at fortsætte med, intet juleræs og jag hos mig....
I dag, den 1. December efter fyraften, har jeg tænkt mig at cykle en tur til byen, ose lidt og indsnuse den begyndende julestemning... For efter fyraften i aften, har jeg "FRI", fri til at gøre lige det jeg har lyst til......... (det er godt nok længe siden jeg sidst har haft tid til mig selv og holde "fri" bare et par timer, og gøre lige hvad der passer mig)
1. December betyder også julekalender i tv, jeg har de sidste par år set det/de første par afsnit, men er så ikke rigtig blevet fanget, og har ikke fuldt med...Men i aften skal ikke være nogen undtagelse, selvfølgelig skal første afsnit ses, så må tiden vise om den skal følges.....
December betyder også MATADOR, det er blevet en hel tradition at se alle 24 afsnit inden jul, jeg Ææææælsker  den serie.... (måske bliver det i år jeg får lokket Sønnen og Svigerdatteren med til at se den ;-o )
December er bare en dejlig og hyggelig måned, med gladere mennesker, stearinlys, grand, røde glade farver overalt, lækker mad og konfekt, duften af ny bagte småkager og varm gløgg....jooo, december er noget ganske særligt,ikk?
Hvad synes du er noget ganske særligt i December måned?