tirsdag den 16. juni 2009

Jule græs....

Hvad skal jeg ellers sige...Ny slået græs og flæskesteg i ovnen, så hele huset dufter af jul ;-) (jule græs)
Det var så endnu en dag, og udsigt til sommerferie om 3 dage...Men hvor er sommeren lige henne? I dag har det været hunde hamrende koldt, og jeg har frosset det meste af dagen.
Nu har jeg overstået maden, og oprydningen, og nu er jeg lige parat til at lægge i seng, så træt er jeg.
ER I ANDRE OGSÅ SÅ TRÆTTE I DE HER DAGE, ELLER ER DET BARE MIG?
Men nej, jeg nægter simpelthen at gå i seng nu, og i det hele taget tidligt...ikke i dag...nobe....
Så når jeg lige har surfet rundt lidt i blog land, checket mail og læst nyhederene, så vil jeg finde min sofa og prøve at læse et par sider mere end i går:-)
Gårsdagens nyhed, som jeg helt glemte at fortælle om i går, er at jeg fandt en stor skovflåt på min ene ankel, den havde hele hovedet inde i mit ben, og jeg havde nær ikke fået den ud...KLAMT......AD...ØV.....Hvor var det bare ulækkert, men heldigvis har den vist kun siddet der i ca. 11 timer, og jeg fik den hel og uden at gå i stykker ud, så jeg satser på at alt er okay...Men det var mit livs første skovflåt, og jeg håber at det vil blive den eneste.....
Ellers intet nyt fra basen min, andet end at jeg slipper for at lave/tænke/bekymre mig om mad i morgen aften...Det vil Sønnen og Kæresten tage sig af, det glæder jeg mig til...Jeg lover ikke at blande mig ;-)