tirsdag den 2. juni 2009

GOLF....GOLF...GOLF....

Waw...endnu en skøn sommer dag har det været og den blev afsluttet på Golf banen. Hele 5 timer har vi været af sted og slået rigtig mange bolde. Hold da op hvor er det en skøn sport...Tænk at jeg kan falde for en sports gren, det havde jeg aldrig troet... Bare alene den skønne tur rundt på banen, roen og fuglene som synger og en hare som løber over banen, det er da bare fantastisk.... Men efter en langggggggggg dag, først på arbejde og så på golf banen, er jeg fuldstændig færdig, om et øjeblik er det tid til et bad og så går turen lige direkte i seng.
Faktisk har jeg været så optaget at jeg helt har glemt at være sulten....Det er sgu da vidunderligt :-) Nu skal jeg desværre ikke på golfbanen de næste mange dage, men det har mine muskler i mine arme vist også godt af, pludselig bliver der brugt helt andre muskler en der plejer....Men sjovt er det at tænke på, for bare en uge siden tænkte jeg "Golf er slet ikke mig, men jeg tager med til en prøvetime for min venindes skyld, da hun snakker så godt om det, og man skal jo være åben, også selvom det ikke interessere mig", sådan tænkte jeg for bare en uge siden, og nu er jeg medlem i en Golf klub.....Det er sgu da morsomt...Man har en mening, til man får en ny.....Ikk? ;-)
Men hvor er det dejligt, pludselig sker der en hel masse i mit liv, ting ændre sig og alle mine kreative sider er pludselig vågnet til live igen, og jeg kan mærke på mig selv at det er den rette vej.
Dagen i dag har været skøn, sund og i dejligt selskab, sådan skulle hver dag være :-)