fredag den 11. november 2011

Hvad pokker er meningen.....

Hvad pokker er meningen.... Her sidder jeg linet op til "vild med dans", og så sender de fucking fodbold.... Hvorfor er fodbold altid vigtigere end alt andet i dansk tv, ja jeg spørg bare?

T som i tomt....

Her er tomt, væggéne er tomme, skabene ér tomme, gulvet er næsten tomt og mit køkken ser mildest talt forfærdeligt ud.... Det trænger til en kærlig hånd og en maler rulle, men først skal der rives loft ned og sættes et nyt op. Derefter skal jeg i gang med rengøring og maling, ALT skal vaskes ned, alle kroge skal rengøres og paneler, væge og muligvis mine stole skal ha en tur med hvid maling...Det bliver sgu så pænt.....
Men nu er det fyraften for i dag, sofaen og vild med dans venter og så er det tidelig sengetid for i morgen er der planer for dagen, mere om det i morgen aften :-)

Så kom de....

Så kom materialerne til vores nye køkkenloft, over 27m2 hvide loft plader blev leveret kl. 6.30... Så nu kan de godt komme, de håndværkere, vi er næsten klar :-)
Fredag er det også, weekend og en hel uges "fri" ligger lige om hjørnet, fri er måske for meget sagt, for der skal males køkken, både væge og paneler, når håndværkerne er færdig med loftet...Og så skal alting jo på plads igen, men det bliver dejligt at få det gjort, efter vandskaden på loftet.
Nu er det morgenkaffe tid og arbejdet kalder, ha' en dejlig fredag derude, og tak fordi i kikker med :-)