fredag den 5. oktober 2012

Skøn, skøn aften...

                                  Det har været en skøn aften, virkelig hyggelig og afslappet i rigtig godt selskab.....

Den røde tråd....

Det er så tidlig, at ikke en lyd er at høre i miles omkreds..... Kl. 5.30 vågnede jeg og var lys vågen og udhvilet, så hvorfor ikke stå op...... Så her sidder jeg nu og nyder morgen kaffen i total stilhed og glæder mig over at det lige straks er weekend :-)
Humøret er højt og jeg har det bedre end jeg nogensinde har haft.
Jeg føler mig stærk og mærker en indre ro og tilfredshed over livet som jeg ikke tidligere har følt, en ting er sikkert, det er en rar fornemmelse og jeg har indset at jeg endelig har fundet den "røde tråd" her i livet.
Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, måske er det bare sådan kommet lidt hen af vejen, måske er det alderen som gør at jeg har gjort mig mine tanker, måske er det de vitamin piller jeg endelig er begyndt at spise, måske er det fordi trangen til søde sager pludselig er forsvundet, måske er det fordi jeg taber mig og det kommer helt naturligt uden det føles som en kamp, måske er det den beslutning jeg tog i sommerferien, om at være mere positiv overfor mine medmennesker som gør noget ved mig, måske er det den ekstra styrke jeg har fået ved at miste, måske er det erkendelsen af, at have accepteret at jeg ikke bliver landets næste "atomfysiker", men at det liv jeg har, er dejligt som det er, og at jeg skal huske at nyde det fuldt ud.
Måske er det bare det hele som pludselig er gået op i en højere enhed, og får mig til at glæde mig over nu'et....
Dermed være ikke sagt at mit liv ikke stadig er både sort og hvidt, for det er det og sådan skal det helst forblive.....
Ha' en dejlig dag derude og husk at nyd livet....