søndag den 2. august 2009

Ovnrens for 3. gang ????

Så er jeg hjemme igen, vi har brugt en masse knofedt igen i dag, og nu må jeg sige at jeg er meget træt af at gøre rent for denne weekend...Der var jo også lige 2 badeværelser som skulle ha' en omgang da jeg vendte hjem her sidst på eftermiddagen. Men vi blev næsten færdig med hele huset, der manglede kun to rum og det var to nemme af slagsen da jeg tog af sted. Hun har heldigvis 3 ugers ferie til at male og ordne gulve og flytte, så det skal nok gå.
Der blev revet ned, smidt ud og en frygtelig masse edderkopper måtte lade livet, men sikke et skønt hus hun der har købt, der er sjæl, varme og hygge i det, og jeg elsker det.

Se lige hvor romantisk det ser ud, ude fra vejen af, og haven er så smuk og fyldt med en masse spændende blomster og planter, når først hun får trimmet den lidt, så bliver det helt perfekt alt sammen.
Det har været en travl weekend med en masse hårdt arbejde, jeg er træt i hele kroppen og skal også tidlig i seng, men det har også været en dejlig weekend, hvor vi virkelig har kunnet se hvor langt vi er nået. Jeg håber min veninde er glad, og at det vil være lidt nemmere for hende at overskue hele dette projekt nu der er blevet gjort fuldstændig rent... Det er en kæmpe mundfuld hun skal klare, men jeg ved hun kan, for hun er en pokkers sej Kvinde.
God nat til jer alle derude i blogland, og tak for de i kikkede med :-)