torsdag den 16. april 2009

Så kom årets første.....

Så kom årets allerførste indendørs edderkop, øv hvor jeg ikke gider dem........Hos mig bliver de nemlig ikke budt velkommen, tværtimod.
Nej, jeg vil hellere kikke på smukke blomster, og denne er bestemt en af de smukkeste sådan som den ligger der i vandet og hygger sig :-)

Dagen i dag har også været dejlig, ikke de helt store udskejelser men rolig og fredfyldt, jeg var godt nok hunde hamrende træt i morges da vækkeuret ringede, men op skulle jeg jo kl. 6 - og så er formiddagen ellers gået fint og nemt, rart at det også er muligt at det kan være sådan.
Sønnen er hjemme i dag, han har det ikke for godt og ligger der i sin seng og pudser næse og hoster...stakkels ham-men vist også ret selvforskyldt oven på en farverig og festlig påskeferie. Men vi var vel ikke anderledes dengang vi var 18 år ;-)
Eftermiddagen står på en dejlig tur ud i det grønne sammen med min snakke/gå veninde, så det bliver sikkert til en meget lang tur/snak :-) DEJLIGT....
Aftensmaden er klaret...rester fra i går....Chili con carne', uhmmm...og den var god i går, så er den sikkert dobbelt så god i dag. Nem mad er altid godt;-)
I aften slapper jeg af, skal jo se "min italienske drøm" på tv2 kl. 20 , og det glæder jeg mig til.
Men i morgen går det så løs efter fyraften....Så er det atter kagetid...En ny kage skal laves og jeg glæder mig rigtig meget. Blomsterne til kagen er klar og parat, de er blevet rigtig smukke synes jeg selv....Bedøm selv på lørdag aften, der skal der nok komme billeder på ;-)
Fortsat god torsdag til alle i blogland...