onsdag den 14. juli 2010

ALDI 1-0

Hvad var det så lige der gik galt?
Tja, ærlig talt ved jeg det ikke helt, men min nye 1 måned gamle computer gik i udu....
Og så var det at den slet intet ville mere, og jeg i løbet af i går havde fat i hotline op til flere gange, men intet hjalp det, og da sidste løsning så måtte være at lave en "0" stilling, gik det intet mindre end galt igen....Der var INTET som hjalp.... Så her til morgen kørte vi forbi Aldi, hvor jeg havde købt den for en måned siden, og tro mig, jeg tænkte de værste og grimmeste tanker og gloser, for jeg frygtede at den ville blive sendt ind til reparation, og at der ville gå en million år inden jeg igen fik den at se.. MEN NEJ, jeg må sluge alle mine grimme tanker og hidsige gloser, for den FINE SERVICE jeg fik fra to meget dygtige Aldi folk, som hurtigt og beslutsomt valgte at returnere mig mine penge, uden så meget pjat, dem må jeg godt nok tage hatten af for, for sikke en flot betjening.
Desværre havde DEN Aldi ikke flere pc' er hjemme, så vi måtte køre ud i en anden Aldi og købe mig en ny magen til. Heldigt nok havde de en og ydermere 500 kr. billigere.
Så nu har jeg tilsluttet den og lavet det om som skulle ordnes, og nu køre den som en drøm :-)
Jeg tro faktisk at den anden må ha' fejlet noget hele tiden, for denne her er både hurtigere og fungere meget bedre.......Så nu er alt igen som det plejer, heldigvis.....
Billedet er taget på golf banen i morges, der var mange og de legede og løb rundt omkring os i fuld firspring.