torsdag den 26. maj 2011

Drys af eller bliv........

Endelig har jeg luret det af..... Hvordan man får dem til at blive siddende.....ALTSÅ de der små sorte nigellafrø (jomfru i det grønne), som jeg ellers bare plejer at strø ovenpå bollerne inden de bliver bagt.
Her kommer så dagens tip:
Bland simpelthen nigellafrø'ene ned i de sammenpiskede æg inden du smøre det oven på bollerne, og vupti så sidder de fast og drysser ikke af.

Der kan ske så meget...

Der kan ske så meget på nogle få timer, som denne her iris er bevis på..... Billedet oven over er taget kl.17.20, flot ser den ud.
Billedet her er taget i morges ca. 6.30.... Så mon ikke de andre også springer ud til i morgen.
Det er sjovt, for disse iris er nogle jeg har flyttet et andet sted hen, og nu står de i en krukke...Jeg troede faktisk slet ikke at de ville blive til noget, men her er de så.....ganske pæne, selvom de er lidt blege i farven.

Eksplosion

6.44 er klokken, den friskbryggede kaffen damper fra koppen og min græske yoghurt med banan, vindruer og groft mysli er lige spist.... Torsdagen er skudt i gang, og kun 2 dage tilbage til weekend......
Om lidt går min arbejdsdag igang, der er mange ting på programmet og det bliver en travl formiddag, men i øjeblikket køre det bare derudad på skinner, sådan skal det være :-)
Billedet er taget for bare 5 minutter siden i min have, som er eksploderet i farver og grønt her på det sidste....Det hele gror og vokser og der er blevet så flot.