søndag den 17. januar 2010

Hyggelig eftermiddag og aften..


Pandekager i stakkevis fik jeg bagt i dag, og hold da op hvor tog det lang tid...

Så blev der lavet kødsovs af hjemmehakket oksekød, gulerødder og små stegte kartoffeltern og løg, en dåse flåede hakkede tomater og lidt ketchup og en masse krydderi.....(Smager bedre end det ser ud,sorry)

Og så blev pandekagerne rullet og foldet med kødsovs og drysset med revet ost og så ½ time i ovnen ved 200 grader..Dertil en kæmpe skål salat med mango, tomater, agurk, snack peber, revet gulerod, majs og salat...Det var ikke så dårligt enda på en søndag....
Så er der blevet set film både eftermiddag og aften, sammen med sønnen og svigerdatteren, og vi har rigtig hygget og slappet af....De er lige kørt hjem, da det igen er begyndt at sne....Holder det da aldrig op...

På loftet sidder ......


Gråt og trist ser det ud udenfor, og hunde koldt oveni. Jeg tror desværre der kommer merer sne :-(
Det har ellers været en dejlig weekend, hvor jeg har fået ladet op til ugen som kommer, jeg har gået sent i seng og sovet længe, sådan skal det være...Men hold op hvor går sådan en weekend dog alt for hurtigt.
Jeg sidder her og lytter, det banker, og først troede jeg det var ovre ved en af naboerne, men det tror jeg desværre ikke mere, jeg er squ bange for at vi har fået mus på loftet eller måske en fugl....Øv....det kommer manden altså til at kikke på når han enegang står op..
I dag skal jeg lave en masse, vaske gulv (derfor støvsugede jeg kl halv 1 i nat), bage pandekager til vores aftensmad (sønnen og svigerdatteren kommer), udstikke blade til kagen, ordne badeværelser og nogle andre småting...Måske skulle jeg se at komme igang .
Fortsat god søndag til alle jer som kikker med :-)

Dagens indfarvning...For bare et par minutter siden fik jeg infarvet en klump fondant som jeg skal bruge til at lave blade med i morgen, se lige her hvordan...

Man tager lidt af den ønskede farve på en tandstik....

Og så gælder det bare om at ÆLTE.....................og ÆLTE....................Og ÆLTE...............

På et tidspunkt når man så til den ønskede farve, evt tilsæt lidt mere farve, men pas på, det snyder meget hvis du ikke har ÆLTET længe nok.

Jeg vil så gerne have det halve af klumpen lidt mørkere end den anden, så tilsætter halvdelen mere farve.

Og ÆLTER.......Og så kommer det til at se sådan her ud. Det færdige resultat lægges i en tæt lukket pose og lægges i køleskabet til i morgen.

En lille afsløring, denne rose som jeg også har lavet i dag.