Så fik jeg lige eftermiddags dessert....Uhmmm hvor smagte det bare godt...
Kagen er en Svensk Kladdkakan, som nærmest smelter på tungen...
Isen er en rørt vaniljeis med chokolade stykker i og en hjemmelavet jordbær/vodka yoghurt is, som bare smager vildt godt, og som jeg havde i fryseren fra den anden dag......
Jordbærene fra haven har jeg drysset med lidt sukker og hældt noget Baileys hen over, det var godt nok en rigtig god ide......
Opskriften på Kladdkakan kommer her:
100 g. smør
2 tsk vanillesukker
3 dl sukker
1 knivspids salt
4 spsk Kakao
1½ dl mel
2 æg
Smelt smørret og køl det lidt af.
Smør din form, 24 cm i diameter med smør.
Bland de tørre ingredienser sammen og tilsæt æggene og pisk med el pisker.
Tilsidst tilsættes det afkølede smør og der piskes grundigt.
Hæld massen i den smurte form.
Bages på næst nederste rille ved 160 grader i 30-45 minutter.
Før bagning...
Efter bagning.... Sættes gerne i køleskabet til næste dag og drysses med flormelis inden servering...
(Kladdkakan er klæg indeni, deraf navnet) Men den smager skønt og smelter på tungen...