onsdag den 29. juni 2011

Italiensk inspireret kødboller med frisk pasta til...

Sådan her så fyldet ud i mine hjemmelavede Italiensk inspirerede kødboller, og de smagte virkelig forrygende.... Aftenens tallerken så sådan her ud :
                      Italiensk inspireret kødboller
 500 g hakket oksekød
1 stort løg skåret i fine tern
2 fed hvidløg skåret i fine, fine tern
Lækre soltørrede tomater i olie skåret i fine tern
Frisk oregano og timian fra haven hakket fint
Salt, Peber og falafel krydderi (sidste nævnte er købt hos en etnisk forhandler)
1 stort æg
en lille sjat mælk
lidt mel
Det hele røres sammen og æltes med hænderne, og trilles til kødboller som så steges på en varm pande i margarine/olie.

NB. Salaten var kun for at få det sunde islæt ind over, den smagte nu også ret godt :-)

Eller ej?

Kur eller ej, dette er ihvertfald min morgenmad i dag.. 1 dl All-Bran og 1 dl musli med nødder + 2 dl mini mælk....Så skulle jeg gerne kunne klare mig indtil frokost :-)
Midt igennem ugen lige om et par timer, for øjeblikket køre det bare på skinner med mit arbejde, vejret er dejligt og man kan sådan set ikke ønske sig det meget bedre...
Endnu en skøn morgen, solen skinner, det er allerede 17 grader udenfor og kl er stadig ikke rundet 7.
Det føles nærmest ligesom sydpå, så dejligt er det :-)
Lad os alle sammen nyde det, for i morgen er det vist desværre allerede slut igen :-(