Jeg er blevet spurgt om opskriften på disse Pitabrød fra forleden dag, Her er den så: Pitabrød: 12 stk.
12-13 dl hvedemel
50 g gær
½ tsk sukker
1 tsk salt
½ liter lunkent vand
Opløs gæren i den lunkne vand, og tilsæt de øvrige ingredienser og ælt godt igennem. Del dejen i 12 boller og rul dem ud og lægges til hævning under et viskestykke og hæver 1 ½ time.
Lægges over på en bagepapirs belagt bageplade og bages øverst i ovnen ved 250 grader i ca. 2 minutter derefter vendes de og bages yderligere 2 minutter (skal være svagt lysebrune)
Velbekommen!
Super hurtige og mega nemme lækre boller:
50 g gær
6 dl vand
5 spsk olie
1 tsk salt
2 spsk sukker eller lys sirup
2 dl havregryn
og ca 500 g hvedemel
Gæren opløses i det lunkne vand, og de andre ingredienser tilsættes og røres sammen med en stor grydeske, melet lidt af gangen da dejen skal være lidt klistret, nærmest som tyk havregrød. Derefter sættes dejen på bagepapir med to skeer og hæver i ½ time inden de bages i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter eller til de er lysebrune.
Uhmmmm...de smager godt.....
Prøv dem :-)