lørdag den 10. januar 2009

Tusmørke..

Det er mørkt udenfor, men månen lyse op og gør aftenen dejlig og klar. Vi hygger os her inde i varmen med levende lys, rosevin og saltede mandler. Det er skønt det er weekend, ingen verdens ting har jeg nået idag, men hvad så? Er det ikke det weekenden egentlig skal bruges til, slappe af og lave ingen verdens ting....
Saltede Mandler
200 g mandler
2 dl vand
3 spsk. fint salt
10 g smør
Mandlerne sættes i blød i vandet og saltet i ca 30. minutter.
Så sigtes vandet fra og puttes på en bageplade med bagepapir, smørret smuldres over og de bages i ca 20 minutter ved 150 grader...Køles af på rist...og så kan man ikke stoppe igen.
De er skønne.....

At kunne gå på vandet...

Lørdag formiddag, vejret er fint, og en travetur ud over landet var bare perfekt.

At gå en tur ud over landet er som at komme "hjem", minderne om min barndom og alle de gode stunder der var i det fri, ved vandet og i skoven, vi børn var altid ude og lege, altid ved stranden eller i skoven eller ved søen med hovedet hængende ud over broen og med hænderne nede i vandet, hvor vi ledte efter de kæmpe store muslinger som fandtes der. Vi samlede dem i massevis, slæbte dem med hjem og fik timer til at gå med det.I dag sidder vores børn foran en computer, det er ikke meget de kender til naturen, ikke som jeg gjorde som barn. Der er så mange dejlige minder fra dengang, også mange dårlige, men i dag har jeg valgt at sortere og kun tænke på de gode.

Svanerne fløj højt over vores hoveder da vi gik for et par timer siden, det er et smukt syn, og man kan da kun blive glad når man oplever det.

Dagen i dag står i fuldstændig afslapnings tegn. Først et dejligt varmt bad, så en kop dampende ny lavet kaffe og så en go bog til at tage hul på. Den nye med Jane Aamund, De grønne skove. Har lige hentet den på biblioteket i går, jeg glæder mig til at komme i gang, hun plejer at være helt fantastisk at læse.