fredag den 2. juli 2010

Jubiiiiiiiiiiiiiii jeg kan slet ikke få armene ned....

Jeg kan ikke få armene ned af bare glæde over at nu har jeg hele 3 ugers ferie, 3 uger hvor jeg bare skal sove længe, slappe af og nyde vejret....Og vejret er godt nok SOMMER...27,7 har termometret stået på hele dagen, nu er kl. 20.45 og det er stadig 23 grader udenfor...Det føles helt sydenlandsk.
Apropos sydenlandsk, så fik jeg bakset lidt let og dejligt sommermad sammen her til aften, rester fra i går og noget nyt :-)
Vi fik disse buchetta, som smagte fuldstændig forrygende....Ristet ciabatta brød, tomat/oliven tapanade, friske tomater med balsamico, lækre modne avokado og prikken over i'et var resterne fra feta cremen blandet op med lidt creme fraiche og lidt fransk sød sennep ovenpå det hele....MUMS hvor smagte det bare vidunderligt............
Nu er det så endelig ferie, hold op hvor er det bare lækkert............

'

En dag tilbage...........

En dag tilbage, 9 lange timer og så er det weekend og 3 ugers ferie, og den hele sandhed er det, at jeg glæder mig, sådan RIGTIG meget.
Solen skinner, de har varslet "hedebølge" i weekenden op til 30 grader, og i dag skulle det vist også blive Hot.... Lækker er det....Når et lys slukkes og endnu en dag er gået, for så er det ferie....Jubiiiiiiiii