fredag den 16. januar 2009

Dagens Helt...Jeg var så RASENDE at jeg var lige ved at sprænge. Kvikly ville have 30 kr. pr nøgle garn i dag, nøjagtig det samme garn jeg i går gav 10 kr. nøglen for. Jeg er lige gået i gang med at strikke et langt halstørklæde af dette garn og måtte så lige ha' 3 nøgler mere, men det ville jo være et billigt tørklæde...FUCK hvor blev jeg gal, ja det var lige ved at give mig forhøjet blodtryk, sådan nogle slamberter.

Men så var det lige at min dejlige søn på 18 år, kom hjem med en gave til mig smukt pakket ind og i den fineste pose, og så var det lige at jeg måtte tudede, bare lige en lille smule.

Hvor jeg dog elsker den dreng, at han kan tænke på mig på den måde på en helt almindelig fredag eftermiddag :-) Men det der betød mest for mig var da han sagde, at han elsker mig og at jeg er den bedste mor i verden.....WAW...så måtte jeg lige tude lidt mere, og mit humør var redet igen. Dagen i dag har i medierne været præget af flystyrtet i USA og piloten som er en helt, og det er jeg da helt enig i. Men i mine øjne er det min søn som er dagens helte :-)

2 kommentarer:

  1. Sikke en herlig overraskelse...
    Der findes ikke noget bedre end når de store drenge kommer med en kærligheds erklæring til MOR. :-)

    SvarSlet
  2. :-)) Du har helt ret Mette Lykke, jeg blev også dybt rørt.

    SvarSlet