torsdag den 1. januar 2009

Godmorgen Danmark...


2009....2009......2009.......2009.....2009..... Nu skal vi til at skrive noget nyt. Et nyt år har vi taget hul på og vi hoppede nærmest ind i det nye med et BRAG, sprængte postkasser og massevis af røg, men også meget smukt og storslået.
Aftenen var perfekt, i dejligt selskab og med den skønneste mad man kan tænke sig. Der blev hygget, snakket og nydt flere flasker rigtig god vin, og vi gik da også først hjem kl. 3.
At vågne op og se sønnen ligge trygt og godt i sin seng er altid det bedste jeg ved nytårs morgen, at endnu en Nytårs aften er forløbet uden uheld....Puha.....så er det man som forældre ånder lettet op og bliver ekstra glad.
Så kommer man til morgenens nyheder, om fyrværkeri ulykker, brande og knivstikkerier, alt er som det plejer dagen derpå, endnu engang er mange menesker verden over ulykkelige over nattens hændelser, men vi gør det alligevel igen og igen..... År efter år......
Men nu har vi altså taget hul på 2009, hvad mon dette år vil bringe os?
Jeg håber at mit liv i 2009 vil fortsætte i samme spor som 2008 sluttede i.
VELKOMMEN I 2009 og GODT NYTÅR.

3 kommentarer:

 1. Ja man er heldig når man ankommer hel, uskadt og glad til det nye år. Rigtigt godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Godt nytår til dig... Du er rigtig god til at få mit mundvand frem... Fantastiske kager du kan trylle frem.

  SvarSlet
 3. Mange TAK Marina og Mette Lykke; Dejligt at få en lille hilsen med ind i 2009, og rart at jeg kan sætte gang i mundvandet ;-)
  Knus Irene

  SvarSlet