torsdag den 29. januar 2009

MorgenlysMørket svinder langsomt bort, morgenlyset skimtes mellem træerne og gadelamperne er ved at slukkes. Billygterne sender farvet morgenlys gennem buskene og byens gader vågner fra nattens mørke. Lige som jeg i dag er vågnet fra mørket og har set morgenlyset, det bliver en god dag i dag, jeg kan mærke det dybt inde i sjælen.
Min veninde ringede i går til mig midt på dagen og sagde " Du er ikke alene". Hun vidste lige hvordan jeg følte og hendes ord har sat sig dybt i mig, og hjulpet mig ud af mørket. Tak søde, de 4 ord betød så meget, sommetider har vi vist alle brug for en hjælpende hånd ud af mørket, for at komme videre.

3 kommentarer:

 1. Det er dejligt at have venner, der lige ved hvad der skal til..:-)
  Kram herfra og ha´en god dag, du trænger til det.

  SvarSlet
 2. Hej Irene.
  Det er skønt med så god en veninde...-s- Og dejligt er det, at vi stille og roligt går mod de lyse nætter... Hmmm hvor jeg glæder mig til at sidde i haven en varm sommer aften... og nyde et stykke kage :o)
  Kh Vibeke

  SvarSlet
 3. Den blå blå morgenlys, fortrøstning i sjælen og en hjertevens ord, det er gode ting at tage med sig ud i dagen. Jeg sender mange knus og håber du får en fantastisk dag.

  SvarSlet