lørdag den 21. februar 2009

Hvad som blev tilbage...Det er så hvad der blev tilbage, kagen som blev døbt forårs kagen. Det var en kage til nogle som elsker citron, den var sød og syrlig på samme tid, men jeg vil ændre en lille smule på den til en anden gang...knapt så meget citron i glasuren på toppen.
Man lære jo hver gang man laver en ny kage, og nogle skal jo være forsøgskaniner...Håber da at hende kagen var lavet til kommer en anden gang ;-)
Det har været en skøn dag, 7 timers snak og hygge, men tiden løb alt for hurtigt, nu er hun sat på toget hjem, og jeg har en masse ny energi og gode tanker fra en dejlig dag i hendes selskab :-)

5 kommentarer:

 1. Fantastisk smuk kage. Det er utoligt så mange smukke kager du laver og jeg fatter næsten ikke hvordan man kan nænne at spise dem. Hav en dejlig søndag.

  SvarSlet
 2. Mange tak skal du ha Marina, men de skal jo spises, og desværre, for ellers lavede jeg nok mange flere, men det har min figur ikke godt af.... ;-)

  SvarSlet
 3. Det var da helt utroligt. Smuk, smuk kage. Utroligt, at det kan lade sig at gøre at lave noget så fint i et køkken. Jeg er imponeret!!

  SvarSlet
 4. Den er bare så flot, ligner noget fra et eventyr:)

  SvarSlet
 5. Tusind tak skal i ha' for alle jeres søde ord, jeg bliver helt rørt, men jeg ved også godt at jeg har rigtig meget at lære endnu.

  SvarSlet