torsdag den 5. februar 2009

What a day :-)

Det har været en dejlig dag, stille og rolig og ikke meget arbejde. Der har været tid til det hele, både ude som inde, og jeg har nydt at være rask igen og have overskud til at kunne sætte mig med en god bog..Bogen som alt for længe har ligget på side 10, og ikke har fået den opmærksomhed den fortjente. Jane Aamund - De grønne skove, som jeg lige har læst den sidste side i for 5 minutter siden...Sikke en dejlig bog, jeg kan ikke vente på fortsættelsen, den var fantastisk, som alle de andre bøger hun har skrevet.
Det har været en stille dag, tid til tanker og med mange små dejlige begivenheder, glædelige telefon samtaler som kom uventet, små uventede skulderklap, ja.. bare en dejlig dag.

Måske var det sneen som lå så fint i haven til morgen, måske var det bare lige en stille dag på arbejdet som jeg lige trængte til, eller måske er det bare mig som er kommet helt oven på den sidste tids meget sygdom og små skranten.


I hvertfald er jeg bare rigtig GLAD i dag, helt dybt inde i sjælen, varm og glad og helt i ro.2 kommentarer:

 1. Hej Irene
  Sikke nogen dejlige billeder du får taget....:o)

  Jeg har også en bog der pænt ligger klar til at læse i... Dog er jeg kommet til side 56.... Men det er da vist 14 dage siden jeg sidst har fået kigget i den -gg- Der er ikke så meget tid til hyggelæsning... Men mon ikke bare at jeg skulle tage mig tid ;o)

  Kh Vibeke

  Ps... Jeg læser dagligt med i din skønne blog... Men jeg får nu ikke altid skrevet en kommentar :o(

  SvarSlet
 2. Tusind Tak Vibeke, hvor gør det mig glad at høre at du synes om min blog, og kan li mine billeder.
  Og det med at læse, ja tiden kniber det med, men jeg elsker at læse og vi skal nok bare tage os sammen.

  SvarSlet