fredag den 27. marts 2009

Kagerne ;-)

Dagen derpå, det var et fantastisk smykkeparty, mere om det følger i morgen. Kagerne blev en kæmpe sucess, folk var begejstret og der blev spist godt,dejligt:-)
Denne kage er med lyse bunde, kirsebærmousse, smurt op med smørcreme og betrukket med cacao marcipan. Pyntet med håndlavede sukkerblomster og royal icing.

Sommerkagen her er med 2 slags lyse bunde, hindbærmousse, tobleronecreme og smurt op med smørcreme og belagt med sukkerfondant, pyntet med håndlavede sukkerblomster og royal icing.

Kagerne blev beundret og endelig var der en af gæsterne som to skridtet og skar for :-) Og så blev der hygget, snakket og spist kage og drukket kaffe...Imens man beundrede smykkerne og besluttede at købe endnu flere ;-)
Uhmmmm....Heldigvis er der stadig et par stykker tilbage, dem skal jeg nyde til min kaffe i aften i mens jeg ser X-Faktor i tv og slapper helt af, det trænger jeg til.
6 kommentarer:

 1. Det er jo rene kunstværk de kager !
  Jeg vil drømme til smagen det lyder helt vidunderligt.

  SvarSlet
 2. Uhm... Den sommerkage der, den lyder så lækker og farverne er lige mig.
  Sikke flotte kager!!!

  SvarSlet
 3. Ihhh hvor er de flotte :-))
  Jeg har ventet spændt på at se de fine kager.
  Jeg er helt vild med de skønne farver på sommerkagen... Simplethen så fine.
  Og den marsipan kakao masse... Det ser bare drøn godt ud... Og det smager garanteret også godt.
  Den der kirsebær mousse...-SS- Kan man lokke en opskrift ud af dig ....;-) Den lyder spændende...

  SvarSlet
 4. Mette Lykke, tusind tak for de søde ord :-)Jeg håber at du en dag ikke kun skal drømme om smagen ;-)
  MissMuffin,Søde ord fra dig, tak skal du ha, ja man kommer da lidt i sommerhumør af alle de farver,ikk!
  Vibeke, Tusind tak, jeg er meget beæret når du, som er en sand mester i kager siger god for mine kager...Tusind tak..Og selvfølgelig kan du få opskriften...jeg sender den fluks til dig :-)

  SvarSlet
 5. Igen kan jeg kun sige, at jeg er SÅ imponeret. Når jeg ser dine flotte kager, tænker jeg bare: Det vil jeg også kunne! (velvidende... at det kommer jeg vist aldrig til at kunne;o)) Hvor er de fine.
  Hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare flotte. Jeg er meget imponeret. Det talent skal du bruge mere. Nu ærger jeg mig ennu mere over at jeg ikke var med til smykke/kage party

  SvarSlet