søndag den 8. marts 2009

Måne tur- retur...

Et kort besøg i haven blev det til, det var bidende koldt og jeg skyndte mig ind igen, men først blev det lige til et par billeder :-)
Fint ikk?
Højt oppe i toppen, sad denne due og kikkede på mig, gnaven over at jeg forstyrede den på en søndag eftermiddag :-)

Men disse fine vintergækker var lige neden under den gnavende due's plads, og dem ville jeg altså have et billede af, mens solen tittede lidt frem på himmelen.SMUKT efter en hel dags regn vejr....Duer har vi i massevis, de er alle steder, og jeg er ikke altid vildt begejstret, men fint billede mens solen langsomt går ned bag skorstenen.5 kommentarer:

 1. Smukke billeder som altid-hvilket kamera har du? Jeg påtænker nemlig lidt at spare sammen til et nyt...

  SvarSlet
 2. Flotte flotte billeder... Og sikke en blå forårs himmel ... wow.

  Jeg har vist også helt glemt at skriv, at din blog er blevet så flot :-) ( hvis jeg allerede har skrevet det før... Så undskylder jeg mange gange... Men jeg lider af ammehjerne.. En meget generende glemsomhed..-ss-) Som åbenbart IKKE lige forsvinder....;-)

  SvarSlet
 3. Kære MissMuffin, Tak for dine søde ord, og mit kamera er bare et helt normalt digital kamera lige til at have med i lommen, men jeg er meget glad for det. Det er et SONY 8,1 Mega pixels, cyber-shot købt i BILKA. Apropo så har de det som er et nummer større i Bilka i denne uge på tilbud til 1499 Kr.

  Kære Vibeke, og tak for alle dine søde ord :-) Så slem er din ammehjerne nu ikke ;-) , for det er første gang du skriver det, hvis jeg altså husker ret (begyndende Altheimer ) ;D

  SvarSlet
 4. Ha ha ha ha ...;-)

  SvarSlet
 5. Smukke, smukke forårsbilleder. Tak for dem. Din ting kan jeg simpelthen ikke gætte så jeg må vente til i morgen.

  SvarSlet