tirsdag den 14. april 2009

Mærkelig dag!

Lige så mærkelig som denne visne fuchsia som står i min have i en krukke, den har stået i vores udhus hele vinteren, og jeg er så spændt på om den virkelig har overlevet...Det ser bestemt ikke sådan ud, men sikke nogle smukke billeder jeg fik taget af den så helt forgæves har det trods alt ikke været at have den på logi hele vinteren. Men lad se, den får lov til at stå der i solen og se Vissen ud lidt endnu!
Dagen har været så mærkelig, ikke om jeg kan sætte en finger på hvad der har gjort den så mærkelig, men måske alle de "ting" som skete på en gang.

Men nu er dagen snart slut, den har været lang og jeg er mega træt, sofaen ønsker mit selskab og det ønske vil jeg efterkomme.

Lad se hvad dagen i morgen vil bringe, jeg håber den vil være varm og solrig :-)

Så mine vindruer snart vil skyde og sætte nye klaser som vi kan nyde i solen....Sommeren nærmer sig, hvor er det bare vidunderligt og snart skal vi af sted til Italien....Uhmmmmm
4 kommentarer:

 1. Jeg er også helt færdig i dag - og snart på vej i høkassen. Vi skal også til Italien, vi skal bare lige finde ud af, hvordan vi vil holde ferie. Hvor i Italien skal i på ferie? Kan du anbefale noget?

  SvarSlet
 2. Toscana er altid godt, der skal jeg til endnu engang, denne gang med bus :-)
  Ellers er der fantastisk i Rom og selvfølgelig er Venedig vidunderlig, der skal man bare til.
  Ja Italien er skøn, og jeg glæder mig ;-)

  SvarSlet
 3. Søde Irene... Hvad er det, der har gjort din dag så mærkelig? Det er nogle fine billeder du har taget :)

  SvarSlet
 4. Jeg tror den blomst skal have en tur med saksen, hvis den skal blive frisk igen... Jamen hvad er det da der er så mærkeligt ?
  Jeps vi for sol igen i morgen og du får en god dag.
  Knus fra Ærø.

  SvarSlet