lørdag den 23. maj 2009

AWWWWW......JEG ER BLEVET BIDT...

Bidt af en gal golf-bold ;-) Jeg er vild med at spille golf, og det er bestemt ikke sidste gang.
Vi var af sted i rigtig mange timer, først til træning en times tid, så frokost og så videre på banen, med 6 huller...Og jeg kan...ikke hver gang, men jeg kunne næsten hver gang, og det vigtigste er at jeg synes det var rigtig sjovt.
Og ikke kun det, her var også sindsygt smukt.... Så hele turen rundt på banen nød jeg den skønne natur og den smukke bane/park.

Jeg er i hvertfald ikke i tvivl, jeg skal snart ud og spille igen.

Og denne bunker skød jeg heldigvis uden om :-)
Efter en skøn eftermiddag i dejligt selskab med vores skønne venner, sagde vi farvel og kørte hjem....Men da vores veje skulle skildes i et trafik kryds ringede min mobil og de ville da bare lige høre om vi ikke skulle slutte dagen af med en is i karbæksminde...OG IS SIGER MAN JO IKKE NEJ TIL, VEL? ;-)
Så vi kørte viderer ud til karbæksminde og gik en dejlig tur i det skønne solskin og fik en stor dejlig is.... Anden så vi på vores vej, den sad der oppe på taget og havde et godt udsyn.
Mågen vilede sig og kikkede nysgerrigt på os da vi gik forbi.

Smukke billeder af gamle slidte både......

Siv så høje at vi næsten blev helt væk i dem, da vi fandt en skøn lille sti langt væk fra alt, der havde vi aldrig været, og turen var super smuk, med de mest fantastiske huse og fine blomster.

Smuk som en sol står den her og smiler til os :-)

Og til slut en lille tur langs vand kanten, i det smukke solskin...Jeg elsker det, vand, sol og dejlige venner, hvad skal man mere her i verden...Det er bare lykken..
DET HAR VÆRET EN FANTASTISK DAG I DAG, OG JEG ER FULDSTÆNDIG AFSLAPPET I HELE KROPPEN OG I SJÆLEN...

3 kommentarer:

 1. Det lyder jo helt fantastisk, sikke en eftermiddag, og så er en lille rund kugle blandet kraftigt ind i oplevelserne!
  kærligst
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig eftermiddag - jag vil gerne tilslutte mig begejstringen for golf - vi var afsted i sidste uge - det er bare så sjovt. -Og bagefter er man bare helt vildt træt på en dejlig og sund måde.

  SvarSlet
 3. Kære Vibeke, ja det var en skøn dag, og spændende...Det er jo altid sjovt at lære noget nyt.Knus

  Kære Huset i Hou, sjovt var det og du har ret, jeg var død træt og måtte gå tideligt i seng, men på en sund måde...Knus

  SvarSlet