tirsdag den 12. maj 2009

Drømmen der brast....

Hvor uheldig har man lov at være, i et halvt år har vi nu gået og glædet os helt vildt til at skulle af sted på ferie, og hvad sker der så lige.....Rejsen er blevet annulleret på grund af for få tilmeldte.

Vi er grædefærdige.....Helt ærligt, på fredag skulle vi betale rest beløbet.... Nu skal vi slet ikke af sted.....ØV, hvor er det bare surt...det er lige til at tude over.......

Så der er indkaldt til krisemøde i aften, vi VIL ud og rejse sammen, koste hvad det vil.....Så i aften skal vi nærlæse rejsebeskrivelser og selskaber og se om vi kan finde noget andet...Hmmm...hvor er jeg ked af det, jeg havde sådan set frem og glædet mig til at skulle nyde 9 dage i Italien med alt arrangeret....Men snydt grønært..... :-(


4 kommentarer:

 1. Åh hvor bittert, jeg kan sgu godt forstå, at du er ærgerlig, men I må kunne finde et selskab der kan "erstatte" rejsen, måske bliver det ikke helt det som I havde drømt om, måske bliver det meget bedre.
  God jagt!
  Knus
  VIbeke
  PS. I får vel alle jeres penge tilbage?

  SvarSlet
 2. Nøøjj hvor det ærgeligt, men der findes nok en anden rejse, der lige så god.. Du skal bare lige sunde dig lidt og sove på det..

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare snyd :-(
  Jeg håber I finder et andet rejsemål som også kan opfylde jeres ønsker.
  Går der ikke en tur på samme måde ud i det grønne bare i et andet land...
  Krydser fingre og sender kærlige tanker til jer alle.
  knus

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare trist og synd for jer... I har sådan glædet jer :( Håber i finder et dejligt rejsemål i aften.. Der er jo mange skønne steder i Italien!
  Knus fra Mette

  SvarSlet