lørdag den 30. maj 2009

Lilje Kagen

Så er der lavet kage igen ;-) Denne her er kæmpe stor, og er fyldt med den lækreste fede Daim-marabou chokolademousse og en fin sød/syrlig hindbærmousse...Uhmmmm...alt dette ligger i lag mellem hjemmebagte lyse bunde og smurt op med en skøn IMBC....Ovenpå har jeg rullet 1 kg marcipan ud og svøbt kagen i ;-) Og så er den ellers dekoreret med Royal icing og håndlavede blomster....Der er liljer som Maria ønskede sig, callaer og roser og en masse andre små søde nogle, plus alle de grønne blade.
Her er den set fra siden, kagen er 8 cm høj og 38/32 stor.

Blomsterne er modeleret, tørret og derefter malet.....

Selve marcipanen er ikke så gul som på billedet, men nærmere sandfarvet, men blomsterne ser helt rigtige ud på billedet.

Det har været en stor udfordring for mig at lave, men også meget spændende. De liljer var ikke nemme at lave, og de er også sat sammen på en helt anden måde på kagen end det oprindelig var meningen...Men resultatet blev nu ganske fint, synes jeg.

Maria ønskede sig et hjerte på kagen, og det fik hun så med sit navn og sin fødselsdag, + en masse små fine blomster...
Jeg håber hun bliver glad for den, og at de vil synes godt om den :-)

7 kommentarer:

 1. Hvor er den flot, fantastiske flotte blomster.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Hvor er den dog smuk! Alle de detaljer!!!
  Dine kager lyder bar så lækre, det fyld er ikke noget man bar li sån er vandt til at få! Jeg tror jeg skal prøve at lave en lille kage med det lækre fyld imellem en dag, det må smage fantastisk..

  SvarSlet
 3. Er du da vims hvor er den flot...
  Det må da næsten være den flotteste til dato.
  Og jeg ved jo hvor lækkert det fyld smager, så vogt jer der ude i blogglandet. Dette er kager der smager og skaber en ganske lille smule afhængighed :-)

  Dejlig pinse!! min søde

  SvarSlet
 4. Hold da fest hvor er den flot! :-)

  Hvor lang tid har det taget at lave den?

  SvarSlet
 5. Hej Vibeke..Tusind tak for de pæne ord :-)
  Hej MissMuffin...Mange tak skal du ha', og se du bare at kom igang med at lave kager, det er sjovt :-)
  Søde Janne, ja du har ret det er den flotteste til dato...men den sidst var nu også flot... Og tak for alt din ros, men du kender jo mine kager ganske godt...Knus til dig og god pinse.
  Kære Piskeriset..Mange tusind tak skal du ha', og ang. hvor længe sådan en kage tager for at blive til, tja...man skal vist ikke regne på det, men sammenlagt ca. 1 hel uge vil jeg tro.

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare smuk... jeg bliver godt nok misundelig på din kreativitet.... Men jeg vil gerne bestille en kage til daniels fødselsdag d. 13. Feb 2010 gerne i form af en traktor :0)

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare smuk... jeg bliver godt nok misundelig på din kreativitet.... Men jeg vil gerne bestille en kage til daniels fødselsdag d. 13. Feb 2010 gerne i form af en traktor :0)

  SvarSlet