onsdag den 10. juni 2009

Det var skidt

Nej Skridt.......*SMIL*
Sikke en dejlig eftermiddag og aften, i skønt selskab med min søde veninde, efter fyraften pakkede vi bilen og tøffede ud på golfbanen, store sorte skyer trak over vores hoveder men det blev heldigvis ikke til andet end et par få dråber en gang.
Efter nogle baner, var vi blevet godt sultne og måtte op i restauranten og spise lidt mad, en lækker "hjemmelavet" burger med pomfritter til..Uhmmm hvor smagte den godt..men puha hvor blev jeg/vi mætte.
Så måtte vi ud og Pottetræne lidt, jeg er blevet bedre, men har stadig lang vej.
21 slag på 9 huller, det skal man klare. Jeg har som regl 21 slag på 7 eller 8 huller, så øve øve øve....er vejen frem..
Men så begyndte det at regne, og vi frøs og var lidt trætte, så vi besluttede at køre hjem til mig og få kaffe...Så her har vi siddet og tøsse snakket og drukket kaffe, og hvor har det været bare været dejligt.
Simpelthen en rigtig dejlig dag :-)
Nu er det sengetid, efter 11125 skridt i dag er jeg godt nok en smule træt, så min seng og min bog venter mig.
Tak for i dag og god nat herfra :-)

4 kommentarer:

 1. Ok, jeg ER overtræt... og lidt ukoncentreret... så da jeg læste ordet 'pottetræne', så missede jeg et par gange med øjnene! :D

  Flot gået mht. skridttælleren - i bogstaveligste forstand! :-)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha ... Pottetræne :-D

  Super godt med skridtne :-)

  SvarSlet
 3. Det var da mange skridt du havde fået taget der, men det hjælper jo også når du skulle have pottetræningen med :) griner
  Knus

  SvarSlet
 4. Hahahaha....Godt jeg fangede de damers opmærksomhed...
  MEN det hedder altså at "Pottetræne"....

  SvarSlet