søndag den 14. juni 2009

Lært noget nyt...

Søndagen har jeg tilbragt i dejligt selskab med min søde veninde ude på golfbanen, der trak først nogle skyer men så kom solen, og vi havde det skønneste vejr til at gå nogle baner rundt.
Bare alene naturen på golf banen er helt fantastisk, det er simpelthen det halve af oplevelsen, at nyde denne storslåede natur.
Jeg fik også lært noget nyt i dag, hvordan jeg kunne forbedre mine slag ved at bukke mig lidt mere fremover og sætte foden med spidsen mod flaget...Og det hjalp faktisk...Første bane, (6 huller) klarede jeg med 31 slag....ikke godt...men Meget bedre end før :-)

Her er bare så smukt.... Så tiden bare flyver af sted, og pludselig var der gået 4 timer, så vi kørte hjem for der er jo også alt det praktiske der skal gøres inden det igen er hverdag...
Hos mig blev det nu ikke til så meget mere...Jeg havde heldigvis klaret det meste af rengøringen inden vi tog af sted....og resten må sgu vente til i morgen aften, jeg gider ikke mere i dag.
Hvorfor er det lige at man føler at man knokler i sine weekender, alt det man skal på bare 2 dage, det er umuligt...som jeg altid siger...Vi skulle gå på arbejde 2 dage og ha weekend i 5 ;-)
Nu vil jeg gå ind i sofaen og holde søndag...og læse lidt i min bog, for snart er det sengetid, jeg skal nemlig op allerede kl. 5.30 i morgen. SUK......

1 kommentar:

  1. Jeg får helt lyst til at spille golf, når jeg læser om din glæde ved det..

    SvarSlet