søndag den 21. juni 2009

What a day...

Så blev der nørdet... Jeg havde besøg af to meget dygtige kagedamer i dag, Min-Kage og Kageamok . Det var første gang jeg mødte dem, og jeg må sige at det var meget hyggeligt.
Vi fik også lidt frokost i haven og selvfølgelig skulle der også en kage til, en jordbær tærte med hindbær mousse , en lidt sjov sammensætning men den smagte rigtig dejligt....

Det var ikke de store bedrifter jeg endte op med, men et par lyserøde roser og denne lysegrønne sko fik jeg lavet...MEN jeg fik en masse inspiration og gode råd fra disse to dygtige kagedamer :-)
Derudover fik vi snakket en masse og nåede også at nyde solen i haven i mens vi spiste frokost.
Sidst på eftermiddagen, gik turen så til golfbanen, hvor min søde veninde og jeg spillede et par rundter....Inden vi tog hjem til mig og fik lidt aftensmad og delte en god flaske rødvin, derefter kaffe og den sidste jordbær tærte :-)
Det har været en spændende og begivenhedsrig dag, med mange nye indtryk...Men nu er det sengetid, og i morgen er det ferie og hele 4 uger frem....SKØNT....

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin sko!
  Jeg synes det utroligt hvad i kan trylle frem:)
  Her står den også på ferie, så det er ikke tosset..

  SvarSlet
 2. Fantastisk - jeg kan kun tilslutte mig MissMuffin. Imponerende!
  Jeg har meldt mig til et kagedekorationskursus i Århus til september hos Sif. Glæder mig om jeg kan lære lidt tricks der. Tror nu aldrig, at jeg kommer til at kunne lave så fin en sko og så skønne kager, som I tryller frem.

  SvarSlet
 3. Wauw! Det er da en flot sko, du har lavet! Hvor stor/lille er den? Og sikke en spændende dag, du/I har haft :-)

  Hanne - hov, jeg havde ikke set, at Sif havde lagt nye datoer op. Tror lige jeg skal kigge på, om ikke jeg kan smutte med til næste kursus :-)

  SvarSlet
 4. MissMuffin...Tak skal du ha* :-)

  Hanne's verden..Selvfølgelig kan du det Hanne, det er slet ikke så svært, du ved "det rette værktøj, er det halve arbejde"...Skoen er lavet med en plastik skabelon....faktisk meget nemt og simpelt.Og gør mig så lige lidt misundelig..jeg vil også på kursus hos Sif.

  Piskeriset..Tak for de store ord :-) Skoen er ca.20 cm.

  SvarSlet