onsdag den 29. juli 2009

Close up...

Dagens billeder er lidt for sjov, jeg har fyraften og bortset fra at jeg har lovet sønnen at lave "rigtig" mad i dag, (winerschnizler med kartofler og sovs og ærter), har jeg fred og ro og ingen planer....
Jeg vil lave mad, tage et dejligt kar bad og så bare falde om i sofaen med min bog. Jeg er stadig ikke kommet længere med "Luftkastellet der blev sprængt", jeg er for anden gang startet fra side 1, men er igen gået i stå ...Ikke forde jeg ikke gider, eller den ikke er spændende...Men simpelthen på grund af tids mangel....
Og helt ærligt, så har jeg haft et par barske dage, med en del dårlige nyheder og generelt ikke tid nok, og en masse andre ting som er kommet først...Og det betyder jo ikke at jeg ikke har nydt de andre ting jeg har lavet, for det har jeg....Men nogle gange må man jo bare prioterer, for alt kan man jo ikke nå.
Sikke en gang volapyk jeg fik lukket ud her, men sagens kerne er vel bare at jeg har for mange bolde i luften og for mange tanker i hovedet, til at kunne finde ro til fordybelse.
Men i aften gør jeg så et nyt forsøg, i fred og ro for jeg er nemlig alene hjemme...Næsten da, sønnen skal jo lige hjem og spise "rigtig mad" *SMIL*
Endnu et sjovt billede:
På billedet her ser jeg en alien pige med leopard bukser og store øjne...Hvad ser i?
Men det er nu bare min orkidee' som står så fint i blomst.
Kan i ha' en dejlig aften derude i blogland....

6 kommentarer:

 1. Du er sgu også en aktiv ung dame Irene :-) husk tiden til dig selv, hvor du får lov rigtig at kede dig en gang imellem. Det er også vigtigt :-) smukke blomster. Jeg kan godt se din Alien ;-)

  SvarSlet
 2. Gud ja :) Hvor skægt.. Jeg kan også se hende!

  SvarSlet
 3. Haha! Det var et frisk bud på en blomsterfortolkning! Jeg skulle lige bruge lidt tid på at opdage hende, men så...!

  Hendes 'leopardbukser' fik mig dog til at tænke på noget af mundpartiet hos en fugleedderkop, og den slags væsner kan jeg slet ikke klare, så jeg sad og plirrede godt med øjnene, indtil jeg igen så alienpigen - hun var altså noget sødere :-)

  SvarSlet
 4. Irene jeg kan også kun se den pige med leopardbukser, griner jeg tror nu ikke jeg ville have fået øje på hende selv.
  Det er nogle rigtige dejlige billeder.
  Knus

  SvarSlet
 5. Jeps, alien-pigen med leopardbukser og store øjne! Jeg håber, sønnike var glad for din winerschnizler med kartofler, sovs og ærter :-)

  Dejlige billeder, du har taget!

  SvarSlet
 6. Mange tak alle sammen for jeres søde kommentare, Alien pige eller ej, smuk er blomsten jo.
  Og jo, sønnik blev glad for den "rigtige" mad, og i dag fik han sørmer "rigtig" mad igen, han er en heldig Kartoffel ;-)

  SvarSlet